Rubint Réka

Rubint Réka és Schobert Norbi szó szerint elválaszthatatlanok ami kapcsán hoztak egy fontos döntést és ezt közölték is a gyerekeikkel. Biztosan látványos az étel is de Réka olyan szűk felsőben tálalta a vacsorát hogy a szakácsnő látványa sokkal érdekesebbnek tűnik.


Rubint Reka Interju Szeptemberben Jon A Negyedik Eskuvo Norbival Secret Stories Wedding Dresses Formal Dresses Sleeveless Wedding Dress

Egy népszerű autómárka nagyköveteként kapták ezt a lehetőséget.

. Most azonban a két celeb együtt utazott el a Svédországban található Sorselebe. Így lett hatalmas focirajongó Görög Zita. Rubint Réka azt is elárulta milyen segítséget kap a sporton és a családja támogatásán túl ahhoz hogy sikerrel megküzdjön a nehézségekkel.

A fitness lady az edzései mellett külön otthonában is formában akarja tartani magát. Rubint Réka ez alkalommal nem egy erős gyakorlatot osztott meg követőivel hanem egy durván jól kinéző malacsültet amire követői azonnal felkapták a fejüket és nem győzték dicsérni. Minden jel arra utal hogy Trump tényleg eljön Budapestre.

Nem is tudna nélküle élni szerinte belehalna a lelke ha a felesége előbb menne el mint. Bár a malacsülttel elsősorban a férfiakat lehet elcsábítani a nők is felkapták rá a fejüket és magasztalták a tepsiben lévő finomságot. Rubint Réka alig pár hete érkezett vissza a Seychelle-szigetekről máris online és személyes edzéseket tart.

Korábban Norbi is volt Palik László vendége és nehezen tudta szavakban kifejezni azt hogy mennyire hálás és boldog azért hogy Réka a párja. Nemrég elárulta hogy egyik legnagyobb. Persze akadt aki még a papucsát is megdicsérte.

Erről az is tanúskodik hogy Réka és Norbi előszeretettel vacsoráznak alkalom adtán a sztárséf éttermében. Volt aki receptet is kért de nem lehet. 2050-re terméketlenek lehetnek a férfiak.

Ép testben ép lélek tartja a régi mondás amelyet gyakran emlegetnek az egészséges életmóddal kapcsolatban hiszen a tudatos táplálkozás és a rendszeres mozgás nemcsak a testet edzi meg de a mentális. Réka több fotót is. Tényleg van rajta papucs.

Rubint Réka és a népszerű séf Rácz Jenő igazán jó viszonyt ápolnak egymással.


Pin On Divat


Rubint Reka Fashion Hair Athletic Jacket


Rubint Reka Fashion Style Model


Rubint Reka Mirror Selfie Selfie


Rubint Reka


Pin On Fitness


Pin On Divat


Reka Rubint Story Gala 2014 Strapless Dress Formal Fashion Formal Dresses


Rubint Reka Rubint Reka Alakreform Hungarian Girl Fit Fitness Trainer Workout Personal Fitness Trainer Personal Fitness Fitness Training


Pin On Reka Rubint


Pin On Divat


Pin On Peldakepem


Rubint Reka Wedding Dresses Wedding Dresses Lace Dresses


A Cel Rubint Reka Fashion Women Style


Rubint Reka Fogyasa Az Egesz Igazsag Tank Tops Women Camisole Top


Pin On Fitness


Rubint Reka Napi 20 Perc Onmagadert 2 Resz Youtube Body Health Weigh Loss Fittness


Pin On Places To Visit


Pin On Diet

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel